timatec.net

timatec.net

Kutya hideg van odakint? Nincs gond. Ne hagyj ki semmilyen programot csak azért, mert nincs mit felvenned. A női és a férfi kabátok is remekül kombinálják a stílust és a funkciót. Amennyiben egy kalap alá veszel minden télikabátot, úgy néz szét kínálatunkban - rögtön megváltozik a véleményed. Az O'Neill, Puma vagy Columbia márkák nem képesek az unalomra, így hát ne várd meg, míg egybeolvadsz a tömeggel. Alap a meleg és a kényelem, amit minden kabát felkínál. Elég csak kiválasztani a megfelelőt és a kosárba helyezni. Mindegy, hogy suliba, városba, munkába vagy snowboardra keresel kabátot, nálunk mindent megtalálsz!

  1. Férfi Columbia Télikabátok | molo-sport.hu
  2. Pehelykabát, tollkabát - Kabátok - Férfi - www.dockyard.hu
  3. Columbia férfi dzsekik és kabátok | GLAMI - GLAMI.hu
  4. Columbia | Marquam Peak Fusion™ férfi kabát | Férfiak | Kabátok | zöld | INTERSPORT.hu
  5. Columbia, téli férfi dzsekik és kabátok | 110 darab - GLAMI.hu

Férfi Columbia Télikabátok | molo-sport.hu

COLUMBIA DZSEKIK A Columbia kínálatában mindent megtalálsz amire szükséged lehet az outdoor sportoláshoz, síeléshez, vagy éppen egy téli sétához a természetben. Ruháik minőségi anyagokból készülnek és extrém körülmények között tesztelik őket, hogy kényelemben, és melegen tartsanak bármilyen kalandon. A dzsekijeik és kabátjaik is igazán minőségiek, és ha jól vigyázol rájuk évekig hű társaid lesznek. A meleg télikabát jól jön a sportolóknak és a természet kedvelőinek is.

Pehelykabát, tollkabát - Kabátok - Férfi - www.dockyard.hu

columbia télikabát férfi

Columbia férfi dzsekik és kabátok | GLAMI - GLAMI.hu

Bundával A szőrme díszítése mindig nemesnek tűnik. A mindennapi kabátok varrásakor mesterséges és természetes díszítéseket használnak. Sok közülük nem eltávolítható. Az elegáns parkok jól mutatnak szőrrel. A természetes árnyalatú bundát általában sallangok nélküli befejezéshez használják. Az ifjúsági lehetőségek merészebb kialakításúak. A rövid blézereket gyakran fényes műszőrmével párosítják, ami tökéletesen meghatározza a háttér szövetét. Hosszúkás modellek Ha a kabátot nem sportoláshoz vásárolják, akkor a hosszúkás modell lesz a legjobb megoldás. A márka tervezői érdekes változatokat kínálnak a férfiaknak, ahol az eleje kissé lerövidült, a hátsó pedig lekerekített élű. Az ilyen termékek rendkívül kényelmesek és melegek. Alkalmasak téli városi környezetben, valamint turizmusra és utazásra a hideg évszakban. A hosszúkás modellek inkább a steppelt kabátokra vagy a praktikus parkokra hasonlítanak. Minden férfi kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb megoldást, az öltözködési stílus alapján.

Columbia | Marquam Peak Fusion™ férfi kabát | Férfiak | Kabátok | zöld | INTERSPORT.hu

A közelmúltban az amerikai márka kollekciójában egyre gyakrabban jelentek meg haszonelvű jellegű lakonikus termékek, amelyek segítenek az irodai dolgozóknak, diákoknak és férfiaknak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy télen autóval mozogjanak. Rövid Mivel a Columbia kabátok jól megtartják a hőt, nem mindig kell túlméretes és hosszú darabokat vásárolni. Az aktív életmódhoz szokott emberek szívesen vesznek fel sportos kialakítású rövid kabátokat, valamint futurisztikus modelleket kötött mandzsettával és rugalmas derékkal. A rövid kabátok rendkívül kényelmesek a mindennapi életben. Összhangban vannak farmerrel, kordbársony nadrággal és sportkocogókkal. A rövid modellek gyakran pompás teljesítményt nyújtanak. Ezek eredeti tervezésű ifjúsági dzsekik, kontrasztos betétekkel, gyakori vízszintes vagy vegyes varrásokkal, színes szőrmékkal. A mindennapi divat részeként a Columbia rövid kabátok vezető pozíciót foglalnak el, mert kényelmesek tömegközlekedéssel és autóval való mozgáshoz, városnézéshez, természetjáráshoz és sportoláshoz.

Columbia, téli férfi dzsekik és kabátok | 110 darab - GLAMI.hu

Éppen ezért minden alkalomra találsz számodra megfelelő kabátot – téli, sportos, tavaszi, őszi, softshell vagy szabadidős viselet. Önálló kategóriát alkotnak a mellények, amelyek soha nem mennek ki a divatból! Ez is érdekelhet: Szabadidő felsők | Pulóverek | Thermo aláöltözet | Téli cipők

Hódítsd meg a sípályát és élvezd a havazást a Columbia ALPINE FREE... 29 990 Ft (25%) 22 390 Ft Columbia Wild Child™ Jacket lány síkabát vízálló és légáteresztő anyagból. Állítható... 35 490 Ft (25%) 26 590 Ft Columbia WILDSIDE™ JACKET bélelt férfi kabát vízálló kezeléssel. Levehető kapucnival,... A stílusos és vízhatlan Columbia B TIMBER TURNER JACKET fiú kabát a legmodernebb... Az Columbia ICELINE RIDGE™ JACKET férfi síkabát funkciókban gazdag, a teljesítményre... 79 090 Ft (29%) A Columbia G MIGHTY MOGUL II JACKET lány síkabát melegen és szárazon tartja... Ez a Columbia POWDER LITE ANORAK férfi kabát egyedi stílust kölcsönöz a sípályán és a... Légy felkészülve a hideg, téli időszakra. A kapucnis Columbia PIKE LAKE JACKET női... Síelni készülsz a télen? Ne felejtsd el magaddal vinni a vízhatlan Columbia... A Columbia AUTUMN PARK DOWN JKT univerzális női pehely dzseki városba és természetbe... Indulj útnak a hűvös őszi reggeleken ebben a stílusos, funkcionális és könnyű... következő 24 termék 1...

Share Pin Tweet Send A férfiak értékelik a Columbia termékeket páratlan minőségükért. Télre a divatmárka kényelmes és meleg modelleket készített, javított jellemzőkkel. A Columbia férfi télikabátok speciális omni-heat technológiával készülnek, amely lehetővé teszi a melegen tartást a legzordabb időjárási körülmények között is. Az amerikai márka termékei több mint egy évtizede népszerűek. Az aktív szabadidős és turisztikai ruhák bekerültek minden modern ember kötelező listájába. Az ikonikus sportmárkák által kínált téli ruhákkal ellentétben a Columbia ruházat mindenki számára megfizethető, és alkalmas a mindennapi szekrénybe. Columbia téli kabátok és jellemzőik Az amerikai márka képes volt kombinálni a kifogástalan minőséget, megtartva a termékek árát. A Columbia téli kabátokat nem lehet olcsónak nevezni, de a vásárlás gyorsan igazolja költségeit, és több mint egy szezont fog tartani. A márka termékeit modern dizájn jellemzi. A felső szövet tökéletesen véd a nedvességtől, a széltől, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, és nem fakul a napon.

  1. Mtz 550 műszaki adatok video
  2. E cigi győr moson
  3. Friss menta felhasználása 2021
  1. Crystal étterem györgy
  2. Cseresznye színű konyhabútor